Sprit, fest och fysisk kondition

av Christian Duque

Det finns två världar – världen vi vill online i såväl som den värld vi gör online i. Kroppsbyggare gillar ofta att skildra sig som ledande strikta livsstilar, med disciplinerade måltider, träning och vila. Om vi skulle tro vad vi fick möjlighet att se såväl som vad vi fick att läsa, skulle vi anta att de flesta kroppsbyggare online som munkar, men det är bara inte enligt verkligheten. Kroppsbyggare gillar att festa, några mer än andra. Särskilt på 90 -talet hörde vi alla berättelserna, men det är inte en förlåten era. Kroppsbyggare går fortfarande ut och klubbar, gillar fortfarande att dricka, såväl som många gillar att bli sopade. Jag kommer inte att säga att det här är en typ av sak eller att det förekommer sällan, eftersom varje person är annorlunda, men de flesta väljer effekterna av alkohol med minst hinder för deras fysik. Vissa dricker för fantastiska tider, andra dricker för en frisläppande, andra dricker eftersom de inte har något alternativ i frågan.

Om du är på Iron Magazine är möjligheterna att du inte är Ecuadors herrlandslag i fotboll Tröja helt främling för kroppsbyggande och träning. Vi förstår alla om de tre makro -näringsämnena såväl som vilken inverkan de har på kroppen. De allra bästa dieterna är de som skapar en praktisk balans; Kolhydrater ses emellertid ofta med mer orolighet sedan deras effekter på blodsocker, frisättning av insulin samt viktökning. Insulin är kopplat till fett av det enkla skälet att de flesta feta människor tar i dieter högt Frankrikes herrlandslag i fotboll Tröja i enkla sockerarter, höga fetter och kopplar ihop det med stillasittande livsstil. Alkoholhaltiga drycker som är mycket socker är ofta missnöjda för den enkla sanningen att alkohol ofta konsumeras på egen hand, ibland till och med på tom mage. Även om att bli full kanske inte vara på alla att göra -lista, kan du vara en mer typisk verklighet för de som söker det ändamålet. Enkla sockerarter ensam kan leda till fettförstärkning såväl som värre ännu, försämring av muskelmassan.

Det är därför vi ofta hör att inte alla typer av alkohol produceras lika. Öl är till exempel extremt högt i kolhydrater, på en typisk cirka 13 g per portion. Bara tre öl är tillräckligt för att sparka någon ur ketos, liksom förresten, vem blir sopade på tre öl?!?! Dessutom är öl extremt högt i jäst, vilket bidrar till en extremt obehaglig uppblåst påverkan under kommande dagar. Ändå är öl den dryck som de flesta tränare för drickåldern deltar i. Det är billigt, lätt tillgängligt och vanligtvis marknadsförda. Oavsett om du tittar på NASCAR, fotboll eller till och med golf, är möjligheterna att du kommer att stöta på ölannonser. Under åren sedan tobaksannonser gick metoden för dinosaurierna har ölannonser fyllt tomrummet.

Vissa bryggerier har försökt att minska sitt kolhydratantal, med vissa öl som går efter den låga kolhydratmarknaden samt vissa till och med bryter 100 kalorin per portionströskel, medan de fortfarande ger 12 uns. Tyvärr kommer öl alltid att vara tillverkad av korn, det kommer alltid att ha jäst, liksom det kommer aldrig att kunna vara noll kolhydrater – åtminstone inte någon typ av metod jag kan föreställa mig. Lämna det dock till vetenskapen, kanske en dag kommer det att finnas något sådant, men under överskådlig framtid, nr. Öl föredras också eftersom dess otänkbara diuretiska påverkan såväl som sanningen att så mycket mer av det (än sprit) måste konsumeras för den föredragna effekten.

Om kolhydrater är allt vi talar om finns det några spritalternativ som är helt kolhydratfria. Vissa sprit har på samma sätt sökt efter den fysiska fitnessmarknaden. Huruvida någon typ av alkoholhaltig dryck är fitnessvänlig är dock helt godtycklig. Det som förstås som svår sprit har mindre kolhydrater och har en tendens att vara mer föredragen av sociala eliter. Till exempel skulle de i näringslivet mer än troligt välja en martini än för en burk öl. Det ser också mycket bättre ut på foton, särskilt på IG. För massor av människor inom den fysiska fitnessindustrin är IG-känd lika viktigt som att se din förstfödda gå på college !! Alla vill känna IG -kärleken !!

Om någon är klädd för att imponera, smutta på lite bra vin eller en blandad drink, kanske med en kostsam cigarr i handen – de ser dapper ut, de ser ut som om de kan äga ett företag och/eller ha sin aktiemäklare på hastighet. En kille som håller en burk av Milwaukees bästa verkar som någon som bor under en bro.

Jag, personligen, kommer alltid att föredra en öl, men jag är inte exakt media GQ heller. Om du vill titta på den framgångsrika affärsmannen finns det specifika rekvisita som i form delen, liksom öl inte är en av dem. Som sagt kommer rebeller att vara rebeller.

Det finns ytterligare ett element i att dricka som måste inkluderas här; En sida som inte är så humoristisk. Det finns den sociala drinkaren, den fysikmedvetna drinkaren såväl som thEn det finns alkoholisten .. Vissa människor har verkligen inget alternativ i frågan. Vissa kommer att föreslå att missbruk inte är en sjukdom, snarare ett tillstånd, men jag tror att det bara är semantik. Verkligheten i saken är att alkohol är beroendeframkallande och eftersom det är lagligt kan det vara extremt svårt att gå bort från. Det finns spritannonser överallt såväl som att dricka inte bara är socialt acceptabelt, det är praktiskt taget pressat på Rangers FC Tröja människor inom en rad arbetssektorer. I själva verket, om du inte dricker, kan det verkligen få dig uttömd.

Du skulle tro att fysisk kondition skulle vara den plats där inte dricka, inte röka, liksom att inte göra fritidsmediciner skulle vara det fantastiska att göra. I vissa fall kan det vara. Det finns definitivt massor av rakpersoner som ingår i sporten, men det finns också ett obestridligt firandeelement. Konkurrenter har i synnerhet mycket mer på sina plattor än de flesta. Många av dem har krävande jobb, hushållsförpliktelser, samt att lägga till en otrolig tävlingsförberedelse till den ekvationen är kaotisk.

Många gånger vill människor bara ha en släpp, såväl som du troligtvis gissade det, de kommer att räcka till flaskan. Efter ett tag förändras drivkraften för att strida om avtagarens kropp, liksom alltid den fysiska konditionen och de äkta frågorna dyker upp.

Jag förstår att de flesta tänkte att detta skulle vara en må bra artikel om exakt hur fantastiskt att bli bortkastad är, men snarare motsatsen. Fysisk kondition bör handla om att förbättra din hälsa och välbefinnande samt leda en lyckligare livsstil. Att dricka ansvarsfullt är bra, men det är nyckeln att det inte tar över ditt liv. Om du ska dricka finns det mindre skadliga alternativ för din prep, men i slutändan kommer alkohol inte att utveckla muskler, det ger dig inte en mycket bättre hög livskvalitet, liksom det kan vara extremt farligt i fel händer. Personer med tvångssätt bör troligen ta ett pass.

Jag hoppas att du gillade att läsa den här artikeln och se framåt på dina kommentarer – vare sig det är här på Iron Magazine eller någonstans du kan kolla in den här artikeln. tack för att du läser.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *