Big Bundle

Jag gillar enorma buntar? Vissa säger att utmärkta saker finns i små paket, men dessa människor har utan tvekan inte haft ett äkta enormt paket speciellt tillhandahållet dem. Gör den informationen vad du vill.

Idag hade jag det här enorma paketet som väntade på mig utanför dörren! Jag vann en tävling för en stund tillbaka från Nature’s Path för en spannmålsfirande!
Mina senaste videor

Podcast recaps från 6 augusti
Och här är en ny video med en snabb sammanfattning av 3 podcast som jag lyssnade på igår.
Podcasts återhämtas:

Dramaklubben – avsnittet April 2018 om Monica Lewinsky samt avsnittet i juli 2018 om Conan O’Brien samt hertuginnan av York Fergie. fascinerande grejer!

Morning Toast Podcast – Dagens avsnitt om heta ämnen inklusive E! Nyhetsuttalande att showen kommer att avbrytas helt (The Times har ändrats lite på sistone, men nu är det över).

Juicy Scoop med Heather McDonald – Intervju med Captain Sandy under däck Medelhavet

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Oortodox bok såväl som Netflix -utvärdering
07:28

leva
00:00
08:21
07:26

Det här var den roligaste rutan jag någonsin har fått. Det var paket med så massor av godsaker!

Och det är absolut packat med godsaker – alla saker jag aldrig har provat tidigare !!! Jag är så extatisk eftersom jag gillar spannmål – liksom nu har jag en anledning att prata och besatt om dessa nya upptäckter på bloggen?

Jag är ledsen om du inte fick ett stort paket idag. Om du är olycklig, kom bara ihåg detta: “Det är inte storleken på båten som är viktig, men skepparens skicklighet och rörelsen i havet.”

Men innan jag hade den speciella försändelsen åt jag en äggsallad sammie, kiwi samt morötter till lunch. Jag känner att mina luncher är så generiska när jag ser tillbaka på dem, men de är alltid välsmakande och fyller!

Mina eftermiddagssnacks var yoghurt och spannmål med nötter. Detta höll mig full upp till middagstid. Jag tror att det är delvis eftersom jag inte hade en 3,4 mil promenad hem!

Den här middagen organiserades för onsdag, men jag längtade efter majsbröd med tanke på att jag trodde på det så jag flyttade det lika mycket som ikväll! Jag hade vegetarisk chili från TJ’s med TJs majsbröd. Ja, jag gillar TJ. Det är en av de saker jag inte kan klaga om här – jag har såväl TJ som Costco som jag gillar det!

Jag snickade en extra bit majsbröd som dessert? Jag är en sucker för kolhydrater! Men jag försöker hålla dem fullkornsolhydrater så mycket som möjligt. Detta var dock inte en av dessa tider.

Senast på Breathe: Upptäck dina otroligt livsmedel! Jag äter nötter i typen av mutterbakar samt får frysta lax från Costco. Det här är vad som fungerar för mig!

Och misslyckas inte med att gå in i min 1001: e publikationstävling! Det slutar imorgon !! LYCKLIGT !!!

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

15 Snabbt mellanmålsidéer

15 Snabbt mellanmålsidéer

Vad du ska äta innan du springer såväl som när du ska äta. 15 Quick Pre Run Snack Concepts för nya löpare samt träning i ett halvt maraton

Spannmålsmjölksmoothie

Spannmålsmjölksmoothie

Exakt hur man gör spannmålsmjölk samt recept med lätt spannmålsmjölk. Enkelt välsmakande spannmålsmjölkrecept med äkta Kalifornien MI

omöjligt teriyaki skålar – pre -race recept

omöjligt teriyaki skålar – pre -race recept

Omöjligt Burger Teriyaki Bowls recept för löpare. För långsiktigteller receptet före tävlingen innan du kör halvmaraton

Exakt hur man gör en mycket bättre skål med spannmål- tips om frukost!

Exakt hur man gör en mycket bättre skål med spannmål- tips om frukost!

Exakt hur man gör en hälsosammare skål med spannmål. Gör en snabb frukost som är bra för dig och håller dig full fram till lunch med th

Innan vi var Strangers – Bokutvärderingsvideo

Innan vi var Strangers – Bokutvärderingsvideo

Innan vi var Strangers A Like Story av Renee Carlino Review. Ljudbokutvärdering av boken som erbjuds på Amazon, Kindl

Vad håller dig tillbaka från ditt löpande mål

Vad håller dig tillbaka från ditt löpande mål

Ditt tankesätt är det som verkligen håller dig tillbaka från dina löpande mål. Det är inte din förmåga att köra så snabbt eller långt

⚡ av Shareaholic

.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *