Gå med löpare – Skinnynner och Hungryrunnergirl för att vara exakt

Hej! Hur går din vecka?

I morse försökte jag göra cirka 800 upprepningar. Jag har inte gjort hastighetsarbete för alltid, men jag vet att jag måste komma tillbaka på det. Paris Saint-Germain Tröja Jag gör inte hastighetsarbete vanligtvis av två mycket avgörande skäl: A.) Jag är dålig på det och B.) gillar det inte. Så det är det.
Mina senaste videor

Lär dig av en dålig körning
Dåliga körningar händer – Så här flyttade jag förbi det och lärde mig från min nästa körning. idé att hjälpa dig att bli en bättre löpare genom att vara en neutral observatör av dina träningspass.

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 48 sekunder

Bredvid
Ansiktsmask för att springa eller gå utanför tips
07:15

leva
00:00
08:21
03:48

Det var inte en riktigt snabb session (jag var snabbare för några veckor sedan!) Men jag är nöjd med mig själv för att jag gjorde det. Jag är det värsta på att göra saker jag inte vill göra, jag har 0 disciplin så det här är en stor sak.

Efter min körning åt jag lite frukost och träffade sedan dessa charmiga löpare -flickor – Hungryrunnergirl och Skinnunger

Vi gick cirka 3 mil. Eller egentligen, de gick och jag sprintade för att hålla jämna steg – de är de snabbaste löparna jag känner!

Jag lurade dem att låta mig ta en paus genom att använda för att ta den här bilden.

Vår promenad var faktiskt en avgångsfest för SkinnyRunner som lämnar mig snart för att tillbringa lite tid med sin familj i Alaska. Jag tror att hennes familj driver en isbjörnbrottningsring eller något där uppe och hon hjälper till på sommaren.

Sedan slog jag upp målet för vissa researtiklar och bröt slutligen ner och fick vanilj Chex. Jag instagramed om dem igår och konsensus var ”få dem! De kommer att förändra ditt liv !! ”

Japp. De är läckra. Kommer du ihåg Rice Krispies behandlar spannmål? De påminner mig om den vanilj-y-ness men med en mycket bättre struktur.

Jag identifierade också Watermelon Oreos i verkliga livet men fick dem inte. Jag vet bara att de skulle vara en besvikelse.

I andra udda saker nyheter-min bästa kompis föreslog att jag får dessa anti-perversa fullbenstrumpor eftersom jag inte redan Japans herrlandslag i fotboll Tröja är tillräckligt med en konstig. Människor i Kina bär på allvar dessa? Påstås.

Jag är på väg till New York imorgon! Jag kommer som en del av en speciell resa med Sabra Hummus. Jag är ganska extatisk och funderar på att resa med tomt bagage så att jag kan fylla upp med badkar med hummus! Visste du att de också gör salsa? Jag använde det US Sassuolo Tröja i Confetti Salad -receptet. Det är bäst för en sommar BBQ -sida …

Fråga: SR åker till Alaska i sommar. Vad har du för planer? Några sommarutflykter?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *