Hårhandledning – Beachy vågor med heta rullar

Exakt hur jag krullar håret med heta rullar! Detta är en av mina mycket begärda videor! Förutom att jag slutligen publicerar en snabb tutorial om exakt exakt hur jag gör mitt hår. Förseningen var i allmänhet eftersom jag normalt bara kastar heta rullar i mitt hår, sätter på smink, modifiering och sedan fortsätter med min dag-i en enorm rusning (bildstitch som försöker bli beredd på morgonen). Så jag förstod att det inte skulle vara bäst så bra som jag väntade på att ha tid att ställa in kameran någonstans med fantastisk belysning, ta min tid, dela mitt hår i bästa avsnitt, ha humörmusik i bakgrunden …

Sedan kom jag ihåg – du förstår att jag bara är jag och inte elegant och inte riktigt förväntar sig en enorm produktionsvideo. Förutom att jag verkligen har velat få detta till alla som har bett länge! Så jag kastade detta tillsammans och måste troligen ha lämnat de heta rullarna längre. Förutom att jag inte vände / skakade ut håret så entusiastiskt som jag normalt gör – men jag var en lil skräckslagen skulle jag slå mitt huvud på räknaren såväl som att passera såväl som jag skulle ha en hjärnskakning …
Mina senaste videor

Sedan var hon borta – bokrecension
En bra lyssnande – bok samt podcastutvärderingsserie
Sedan var hon borta av Lisa Jewell – erbjuds på Audible, Amazon eller var som helst böcker säljs.

Är “då var hon borta” en bra lyssnande? Här är min recension!

För mycket fler recensioner, länkar och rekommendationer inspekterar runeatrepeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 20 sekunder

Bredvid
Covid 19 antikroppstest
05:19

leva
00:00
08:21
04:20

Poängen är – jag hoppas att detta är användbart såväl som informativt även om det inte är perfekt. Säg tack till dig för att du låter mig förstå vad du vill se / upptäcka / förstå från mig! samt fortsätt att komma!

Du kan fråga en oro eller göra en begäran i kommentarerna eller på @Runeatreepeat med hjälp av Instagram.

Hårhandledning – Extremt begärde exakt hur man video på Curling mitt hår. Detta är en fantastisk metod för att få strandvågor som är oerhört enkelt att använda heta rullar!

Jag har så många förfrågningar för den här videon och slutligen gjorde det! Det här är den äkta metoden jag krullar mitt hår otroligt snabbt för vardagar 5 minuter. Bli förberedda sessioner!

Fler videor

0 sekunder av 10 minuter, 6 sekunder

Bredvid
American Dirt Book Review
12:07

leva
00:00
10:06
10:06

Facebook Twitter E -post Pinterest -länk

Andra metoder för att njuta av mina tips, tutorials, Q & A -videor:

Hur man njuter av mina videor på Instagram TV:

Gå till @Runeatreepeat på Instagram samt inspektera IGTV -knappen under min profil. De köps delegerade ideal med de senaste videorna tillagda till vänster. Skjut för att se tidigare videor. Jag har en hel del Q & A -videor också.

* @RuneAtreeat Instagram TV -kanal *

Hur man njuter av mina videor på YouTube:

Kolla in Run Eat Repeat YouTube -kanalen – samt prenumerera så att du inte missar någon typ av nya videor!

* Njut av Beachy Waves Hair Tutorial Video här *

Hur man njuter av det online och personligen:

Eller så kan du njuta av mig online och personligen genom att stå utanför mitt duschrumsfönster.

*Du måste besöka i förväg så att jag kan meddela husägarföreningen eller så är det tänkt på “trespassing” eller “förföljande” … Jag förstår inte de officiella juridiska villkoren. På andra trodde – bara njut av det en av de andra metoderna som anges ovan.*

Jag har använt en hel del olika märken såväl som stilar med heta rullar i ett försök att upptäcka det allra bästa. Just här är några val som jag tror fungerar bra.

Tänk först på att mitt hår kan vara annorlunda än ditt hår. Så du kan kräva en annan typ av rull eller att lämna den längre eller … Jag vet inte. men du borde. Förstå dig själv (sinne, kropp, hår, hjärta) såväl som vad du behöver.

Obs – De heta rullarna jag har såväl som många av mina förslag stängs inte automatiskt av. Jag har verkligen aldrig använt en uppsättning som har en bilavstängning – men jag såg någon nämna den i utvärderingarna på Amazon och ville se till att meddela dig. Du måste koppla ur den heta rullarna när du är klar.

Min hårbeskrivning för att se om det är som ditt hår:

– Röd: Jag är en naturlig rödhårig AKA mitt hår är inte färgat = Jag har ingen typ av skada från att färga mitt hår. Så jag är inte orolig för att det kommer att skada mitt hår med tanke på att det är ganska hälsosamt. Jag tror på samma sätt att använda heta rullar är mindre skadliga än att använda ett curlingjärn eller rätare när det gäller varm skada – men jag har inte undersökt fakta om detta.

– Långt: um, så länge som inte kort. Mina förslag fungerar för långt hår.

– Jag har mycket hår, men inte program eller tjocka hårstrån. Jag kräver en uppsättning heta rullar som kan hålla allt mitt hår. Detta indikerar att använda en uppsättning med en hel del rullar eller en uppsättning där rullarna är långa så bra som kan hålla en GREat deal of hair on each one. I believe having a set with claw clips as well as not cable pin type clips are the method to go.

– Straight: My hair is naturally directly as well as doesn’t truly hold a curl when it’s clean. as well as it doesn’t hold a curl all day. My curls look finest the day after washing it.

The finest hot Rollers for Beachy Waves:

Calista tools Ion hot Rollers – These look a lot of similar to the hot rollers I have. There are 12 long rollers as well as it includes claw clips.

Revlon travel hot Rollers – I’ve utilized these for traveling as well as like them. however I would utilize claw clips with them to make sure they stay in place. There are 10 of these rollers (my normal set has 12) however I can make it work no problem.

Revlon best warm hot Rollers – This is a set of 20 as well as includes claw clips.

Conair immediate warm travel hot Rollers – Rollers look similar to my hot rollers as well as it is available in a soft, little situation that works for travel. however this doesn’t include claw clips (you must get them separately).

Claw Clips to utilize with hot rollers – If your hot rollers don’t include claw clips – buy them as well as just utilize them with what you have.

Let me understand what videos, podcasts as well as blog articles you’d like me to do next!

Email – RunEatRepeat@gmail.com

Call – 562  888 1644 to leave a voicemail message

Skicka mig arbetsboken

1Save

Delning är omtänksam!

1

Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

keep opting for these:

My preferred cost effective & lovely leggings ideal Now

My preferred cost effective & lovely leggings ideal Now

finest leggings for Curves, thighs as well as Butts. lovely as well as cost effective leggings for runners. Lulu dupe. Athleta dupe.

concerns on Running, Food, Instagram as well as other stuff… video

concerns on Running, Food, Instagram as well as other stuff… video

right here are all the solution to your concerns by means of Instagram on running, eating, red hair, dating, cross training as well as more!

Min vilodagens rutin

Min vilodagens rutin

Min morgonrutin på en vilodag från att springa. Vad jag gör, vad jag äter på en vilodag såväl som andra BTS för ingen springdag

My Hair product Favorites

My Hair product Favorites

lastly bringing you my preferred hair products! This is one of my a lot of requested videos!! So I’m sharing what I’m utilizing

finest Mascara, dry Shampoo as well as other concerns from this week

finest Mascara, dry Shampoo as well as other concerns from this week

finest mascara for long thick lashes. finest dry shampoo for runners. new concerns as well as Answers from Instagram Story

oro såväl som svar på körning äter upprepade visir, podcasts samt läkningsdagar

oro såväl som svar på körning äter upprepade visir, podcasts samt läkningsdagar

Exakt hur länge återhämtar du dig efter ett halvt maraton? Ran my very first full marathon as well as wondering exactly how long you take off… ideas fo⚡ av Shareaholic

.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *