Hur man gör en bättre skål med spannmål – Hälsosamma frukosttips!

Mars är National Nutrition Month-vilket gör det till en bra tid att checka in och se till att vi balanserar hälsosamma val och våra favoritmat. Jag gillar att göra små, förnuftiga förbättringar av min diet (istället för dramatiska förändringar som inte kommer att hålla). Och så, det första stoppet på min incheckning är en mat jag äter nästan varje dag-spannmål.

Spannmål är en av mina favoriter – det är bra för frukost eller ett mellanmål. För det här inlägget delar jag några idéer om hur du gör din skål med spannmål bättre för dig med några hälsosamma byten.
Mina senaste videor

Oortodox Book och Netflix Review
Granskning av Book & Netflix -serien – Unorthodox. En bra lyssning – bok, podcast och visuell njutning granskning serie.

Fler videor

0 sekunder av 7 minuter, 28 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 6
01:19

leva
00:00
08:21
07:28

Det finns så många sätt att njuta av spannmål – det kan vara en näringsrik start på din dag eller en sockerlig mellanmål attack! Och även om det inte kräver någon matlagning – tar en smart skål med spannmål lite tanke och planering. Om du vill börja dagen med en balanserad frukost kan du överväga allt du häller i den skålen.

Att välja en bra kombination av fullkorn och protein kan hjälpa dig att hålla dig full genom lunch. Och det finns så massor av kombinationer av spannmål och pålägg så att hela familjen kan njuta av att skapa sin egen bästa skål.

Tips för att göra en bättre skål med spannmål:

1. Spannmål.

Börja med bästa möjliga bas – fullkorn, en kort ingredienslista, låg socker. Kontrollera serveringsstorleken för att se till att den är överkomlig eller gör matematiken för att ta reda på näringsstatistiken för det belopp du normalt äter. Det finns så många alternativ att det är lätt att rymma olika smak- och dietpreferenser!

2. Mjölk.

Räckvidd för mjölkmjölk. Mejerimjölk lägger till det mest protein per portion jämfört med alternativ med 8 gram per portion, vilket kan hjälpa dig att hålla dig full längre. Kom ihåg att leta efter den verkliga Kaliforniens mjölkförsegling när de shoppar för att se till att det är riktig mat från riktiga människor. Kaliforniens mejerifamiljer hjälper till att se till att alla människor har tillgång till kvalitet, hållbara och näringsrika livsmedel.

3. Frukt.

Att lägga till frukt som bär kan sötna din skål utan att tillsätta mycket socker. Tillagd bonus, blåbär och hallon är rika på antioxidanter.

Tips: Välj frukt som är under säsong för de sötaste och ofta många prisvärda alternativ.

4. Nötter och frön.

Nötter och frön tillför hälsosamma fetter och fiber. Crunchy toppings som nötter eller om du föredrar, chewy frön, lägg också till intressant struktur.

Att blanda upp olika smaker och strukturer kan hjälpa till att förhindra att din skål med spannmål blir tråkigt. Tastiga toppings som crunchy nötter och säsongsbetonade frukter ger också näringsfördelar. Du kan också byta ut mjölk till din favorit Real California Milk Yoghurt istället.

Välj dina favorit hälsosamma toppings för att skapa en måltid eller mellanmål som inte bara smakar bra, utan också får dig att må bra!

Min skål staplas högt med fullkornsflingor, granola, äkta mjölk i Kalifornien, hallon, valnötter och chiafrön. Jag byter frukt beroende på vad som är under säsongen för att se till att den är söt. Och jag lägger till olika nötter eller frön beroende på vad jag har till hands. Detta är den bästa blandningen av smaker och strukturer – det kommer förmodligen att vara i min frukostrotation ett tag.

Hoppas att dessa idéer hjälper dig att skapa en läcker start på din dag! Njut av!!

Fråga: Vad hade du till frukost?

Det här inlägget sponsras av Real California Milk.

Skicka mig arbetsboken

3sav

Delning är omtänksam!

3

Stift

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Post

Dela med sig

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *