Nytt år ny löpande blogg

Hej! Glad nytt år !! Jag älskar faktiskt nyårsupplösningar och nya startar så jag är stolt över en helt ny lista med mål för att försöka uppnå i år.

Jag började min 2015 som jag börjar många dagar … med en körning och en ät.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Day 3

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
Marathon Training Day 3
00:51

leva
00:00
08:21
00:51

Jag stannade vid butiken på väg hem eftersom jag behövde börja året bäst med vattenmelon.

Och nu fuktar jag som om det är mitt jobb.

Nu är det dags att sätta några mål för 2015 !! Vem är med mig?

Vänta. Inte så snabbt – jag borde förmodligen granska mina 2014 -resolutioner riktigt snabbt.

Mitt mål nr 1 var att köra 14 lopp. Um, blåste helt ut ur parken! Jag körde faktiskt 10 fulla maraton och 7 halvmaraton och det bästa stafettloppet och en 10k! Bom.

Kolla in min sida om Race Recaps för all information!

Mina 2014 -resolutioner:

1. Kör 14 lopp. Gjort.

2. PR i maraton. Misslyckas. Men jag tränade inte riktigt för det. I år kommer jag att göra det.

3. Förlora de sista 10 pund. Gjort! Jag känner att jag är på en fantastisk plats med intuitivt ätande. Ja, jag äter mycket. Jag springer mycket. Den balansen fungerar bäst nu i mitt liv och jag är nöjd med det.

4. Klä dig bättre. Det här är subjektivt men jag kastade ut alla mina tragiska kläder. Jag omorganiserade min garderob. Stitchfix har verkligen hjälpt mig att öka mitt spel. Och jag tror att jag vet hur jag ska klä mig för min kroppstyp och målar åtminstone.

Jag har insett att jag mår bättre när jag är klädd bättre och älskar att shoppa och komma ur yogabyxor nu. Gjort.

5. Ta reda på min 5 -åriga plan. Jag gjorde det! Men då blev mitt livskript vänd och jag behöver en “do-over”. Det är dock okej. Nu vet jag att jag kan vara tillräckligt ansvarig för att planera.

6. Kärlek. Jag sa att jag ville “älska Gud, min familj, vänner, främlingar … mer”. Jag ville bara leda mitt liv från en kärleksfull plats. Ironiskt nog har detta varit det svåraste kärleksåret i mitt liv. Men jag känner att det här är en framgång på någon nivå eftersom jag verkligen har försökt vara en bättre person.

2015 -mål:

1. PR i maraton. Jag känner att jag behöver detta så hårt.

2. Sluta dricka diet soda. Skär ner gummi till 2 bitar om dagen. <- Det här är båda bara dåliga metoder som jag gör i överflöd och det finns inget om dem som löser in. Jag gör ingenting med mått så det är svårt för mig att bara ha en diet -DP istället för en hel hink av det ... Jag kommer att dricka diet soda som en mixer, men jag kommer inte att dricka den rakt upp. 3. Läs Bibelns omslag för att täcka. Jag är bekant med boken, men har inte läst allt. 4. Var nöjd och tacksam och kärleksfull. Varje dag får vi välja om vi kommer att ha en bra attityd och vara snäll eller inte - jag väljer glädje. Fråga: Vilka är dina mål för 2015? Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig Fortsätt välja dessa: 2020 Mål - Nytt allt men också tillbaka till bloggning 2020 Mål - Nytt allt men också tillbaka till bloggning Hallå!! Hur mår du? Jag tillbringade lite tid under de senaste två veckorna och tänkte verkligen på mitt nyårs resolutioner och mål f Din löpare, Eater, Reader Frågor- Insta Story (Jan del 2) Podcast Din löpare, Eater, Reader Frågor- Insta Story (Jan del 2) Podcast Dina frågor om löpning, bloggning, hår, styrketräning och mer! Jag svarar på alla frågor som kom i det här Glad nytt år från Run Eat Repeat! Glad nytt år från Run Eat Repeat!Glad nytt år !! Jag är tillbaka från en liten ledighet och vill skicka bästa önskningar för 2022. Jag saknade dig och bloggar och F Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag för sommarlöpning och mer! Frågor och svar på intuitivt ätande och binging, förslag för sommarlöpning och mer! Kör matens fitness intuitiva matfrågor och svar. förslag för sommarlöpning, vad du ska göra om du är deprimerad och Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum ... datum? Löpband dusch Shark Tank och är lunchdatum ... datum? Hallå! Hur är läget? Bara checka in med min favorit springa och äta från helgen! Vad gör du? Först Aldrig har jag någonsin spelat för löpare runda 2 Aldrig har jag någonsin spelat för löpare runda 2 Aldrig har jag någonsin spelat för löpare @Runeatreepeat eftersom jag tog min första DNF för Long Beach Marathon It's Game Time! H ⚡ av Shareaholic .

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *