Rer Giveaway -vinnare såväl som policy

Hur går din onsdag? Jag stannade på metodhuset från fitnesscentret för juice och slutade med att få några diskonteringsränta. Saker som detta är vanligtvis markerat eftersom det är nära det “bästa av” -datumet så jag ser bara till att inspektera att jag kan äta det innan det går dåligt.

Lyckligtvis kan jag äta hela vattenmeloner på 24 timmar, så ingenting förstör enligt min åsikt
Mina senaste videor

High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
High Achiever av Tiffany Jenkins Book Review. Snabb utvärdering av den nya memoaren av en medicineringsberoende dubbla liv. Kolla in av författaren.

Enkel bok att lyssna på när du springer, äter eller vad som helst människor gör.

Fler videor

0 sekunder av 6 minuter, 12 sekunder

Bredvid
Hur man gör underkroppsövningen för löpare a
03:09

leva
00:00
08:21
06:12

Efter fitnesscentret hade jag ett morgon mellanmål – äpple såväl som mandlar. Jag är mycket mer en cashewflicka, men jag gick med de så snabba att jag var tvungen att ändra det!

Min mamma skickade oss hus med massor av mogna avokado så Ben såväl som jag bekämpar för att de äter dem så snabbt som våra bitkakor kan skopa dem!

Resten av lunchen var en sallad och öppen affär med Turkey Sandwich.

Som alltid är jag en törstig björnkamel, det här är mina drycker som konsumeras vid middagstid.

Vi avbryter denna veckas viktminskning Onsdagsblogg publicerar för att komma ihåg att även om du är frisk och/eller i målvikt kanske du inte är designad så bra som det är okej …

Den här månaden har French Elle en design i plusstorlek på dess omslag – Tara Lynn (bildkälla)

Medan jag förstår att vissa människor säger att “plus -storleksmodeller” verkligen är storleken på en typisk dam i vår värld och är snabba att avvisa kurvigare modeller, uppskattar jag det. Jag förstår om de verkligen ville Beyonce såväl som Kate Winslet såväl som andra stjärnor med lite byte kan svälta sig för att vara väldigt mager. Men jag uppskattar att de inte gör det (även om deras motivation inte har något att avsluta med att göra ett uttalande om kroppsbild). Jag uppskattar det eftersom det får mig att känna mig mindre galen.

Folk pratar en hel del skit om mina självavlagande kommentarer. Jag gör narr av mig själv, det är inte världens slut. Råd, ta många saker du checkade ut på slumpmässiga bloggar med ett korn av havssalt – detta är inte New York Times (eller annan publikation du upptäcker respektabla och enligt dina politiska lutningar).

Men sanningen är att jag inte har något emot det bytet jag föddes med. Jag tror att det skulle vara enklare för mig att “äga det” om mina latinska kurvor var ihopkopplade med lite brun hudton. Jag känner att latinamerikaner är mycket mer accepterande av kurvor (tyvärr förändrar detta mycket mer såväl som mer). (Bildkälla)

Det handlar om detta – jag vill inte känna mig som skit om mig själv så bra som det verkligen är svårt att inte jämföra. Så ju mycket mer media stöder typiska stjärnor desto bättre. Jag förstår att det tar alla slag, former, höjder, färger … men jag uppskattar en mycket mer lika representation av inte-tunna tillgängliga också.

Missförstå mig inte, jag är allt för att komma till dina viktminskningsmål. Heck, jag vill förlora de senaste 10 punden jag har kämpat med! Men 10 pund kommer inte att göra mig tunn enligt Hollywood -standarder. Jag vill vara frisk såväl som nöjd och inte oro över muffins topp. Målvikt eller inte, jag kommer alltid att acceptera Booty Booty Booty Rockin överallt.

Vogue producerade Vogue Curvy som har mycket mer kurviga mönster såväl som stjärnor du kan inspektera.

Vad händer med alla giveaways på RER i dag?

Jag använde för att behöva avslå en hel del erbjudanden, men eftersom att förändra annonsgrupper ungefär 6 månader tillbaka har jag kunnat säga “ja!” till allt jag väljer. Detta innebär att jag kan skicka några helt gratis saker till mina besökare genom giveaways! Jag försöker att inte formellt utvärdera om jag inte tror att det är till hjälp men jag vill att du ska förstå vad jag gillar och inte gillar. Jag är alltid sanningsenlig med mina åsikter till ett fel.

Jag accepterar inte någon typ av giveaway där du behövs för att hoppa med 100 bågar för att komma in. Om du märker att du inte behöver gilla någon typ av Facebook -sida för att spela, men jag skulle inte ogillar det om du gillade Rer’s sida.

Om du vinner, svara inom 48 timmar eller så väljer jag någon annan. Jag försöker såväl som e -postvinnare så att de inte behöver komma tillbaka till RER inom en viss tidsram, men det är inte alltid möjligt.

Låt mig förstå om det blir lika bra, men jag gillar att sprida liknande genom helt gratis saker!

Här är vinnarna av mina senaste giveaways:

Quaker Heart Cereal – 5 vinnare

1) Katie R: katiermoeller@

2) Angie: anjalis12@

3) Anne: thefitbridesmaid@

4) katie: kcschultz26@

5) Katie: katiemur@

Vega protein Bars – Melissa: livelaughloveandrun@ gmail. com

Irvine Mud Run 5K – tiffany: tahashi358@

thinkThin Bars – Beth: catgirl27@

Skicka mig arbetsboken

SparaDelning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Exakt hur man stoppar en dålig praxishack – 126

Exakt hur man stoppar en dålig praxishack – 126

Teknik för att sluta äta, binge äta eller en dålig vana. det allra bästa intuitiva matförslaget för att hjälpa dig att dike dietplanen a

Juni som kör kalender helt gratis utskrivbart träningspass

Juni som kör kalender helt gratis utskrivbart träningspass

Kör träningsplan för löpare med uthållighetsträning samt körtips. Kör för fitness? Få den helt gratis utskrivbara calend

7 Tricks to Run Your Finest Online Race Part 2 – Podcast 124

7 Tricks to Run Your Finest Online Race Part 2 – Podcast 124

Exakt hur du kör ditt finaste online -lopp. 7 förslag för att köra ett online -lopp. Run Eat Repeat Podcast 124 – Del 2 av online -race ser

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Löpning är den allra bästa metoden för att gå ner i vikt men …

Exakt hur man går ner i vikt i vikt och glädje i resan. Förslag för att gå ner i vikt med löpning. Exakt hur man glädjer sig över att springa och känna goo

AFC Half Marathon Race Recap såväl som foton

AFC Half Marathon Race Recap såväl som foton

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultat samt sammanfattning. AFC halvmaratonfoton. Körs i

December som kör kalender helt gratis utskrivbar träningsplanerare

December som kör kalender helt gratis utskrivbar träningsplanerare

Helt gratis körkalender samt utskrivbar PDF -logg. December träningskalender för löpare träningsplanerare och

⚡ av Shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *