Santa Clarita Marathon såväl som halva maratonresultat samt sammanfattning

Hej! Jag hade precis den mest trafikerade helgen – så tillsammans med Santa Clarita Marathon -resultat kommer jag att dela allt kul! Likaså – exakt hur gjorde alla mina goda vänner som körde New York City Marathon?! Lemme vet!

Gå med mig tillbaka på lördagskvällen en sekund …

Jag gick till en enorm hushållsfirande för min Ninos födelsedag. Mitt lil syskon såväl som jag hade kul att ta selfies …

Och maten var fantastisk, vanlig.

Eftersom Santa Clarita Marathon ligger 80 mil från mitt hus, men “bara” 45 mil från min mamma sov jag där i går kväll.

Jag funderar på att flytta tillbaka av uppenbara skäl …

maten.

De har Elegant Creamer – jag köper aldrig det här eftersom jag förstår att jag skulle dricka allt i en dag – potentiellt på spannmål.

Santa Clarita Marathon

Santa Clarita Marathon såväl som halva maraton – eftersom det var dagsljus kostnadsbesparingstid eller något jag vaknade innan mitt larm och kom till loppet med mycket tid att spara. Tillkännagivaren var utmärkt när det gäller att tillhandahålla uppdateringar såväl som påminnelser, det fanns massor av parkering, loppet startade på schemat såväl som många betydligt – det fanns massor av Porta Potties.

Här är race-t-shirt-jag tog inte ett foto av medaljen än.

Startlinjen cirka 20 minuter före loppet – det här är det utmärkta med mindre lopp – du kräver inte att du kommer dit 4 timmar i förväg.

Jag fryst i början såväl som någon såg mig skaka och gav mig sin tröja !! Är det inte det trevligaste i ditt liv?!

Jag trodde att det var ett bra program – extremt vackert runt de regionala asfalterade spåren. Det är inte särskilt intressant och troligen finaste som ett halvmaraton. Det finns inte en hel del åskådare – så det är extremt annorlunda än den andra loppet som pågår i helgen (NYCM) men väderförhållandet var idealiskt för att springa – bra såväl som helt (inga galna vindar som NYCM). Det fanns massor av vattenstopp såväl som de frivilliga var mycket trevliga.

Denna maraton var min 10: e fulla maraton för året! Mycket viktigare är att det är mitt sista maraton på året! Whew. Förutom loppet hade jag 3 extremt väsentliga fester för människor jag gillar så jag funderar på att inte springa – men jag ville korsa en sista 26,2 av innan jag går i pension mina maratonben för 2014. (Jag har halva maraton som kommer upp.) Jag Jag är tacksam för att jag gjorde det nu när jag är på andra sidan ytan

Santa Clarita Marathon Tid: 3:54:08

Tempo: 8:55

Uppdaterad för att lägga till: Jag körde ytterligare ett maraton utan klocka. Jag har bara inte kunnat få min Garmin att fungera – men jag kommer att arbeta med det den här veckan. Jag har bara en hel del som händer i Monicanland och har inte gjort det till en prioritering. Jag tror att det skulle hjälpa till att snabba och pressa mig själv mycket bättre så jag kräver det ASAP!

Från loppet var jag tvungen att rusa tillbaka till min mammas, ta en dusch och gå till mina gram för hennes 90 -årsdag! Jag har ingen typ av foton av det eftersom jag var sen och bara att försöka glädja mig till min familj.

Sedan rusade jag till min goda vän Bri’s spädbarnsdusch. Mina kvinnor Skinnyrunner, KT såväl som Shelley kastade den såväl som den var den vackraste duschen!

Tjejerna!

Därifrån slog jag upp Whole Foods för all mat. Jag åt inte så mycket idag (på allvar – jag ätde inte en “riktig” måltid för mig så bra som det var 18.00).

Så jag fick allt detta för ikväll. bara jag. Bom.

Fråga: Idag är Stack på Miles Day 2! Det är söndag – vad har du organiserat för den här veckan?

Fråga: Vad var det allra bästa du åt eller drack i helgen?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *