Stitchfix Evaluation Leverans Service#5

Hej! Hur är läget? Redan här går det bra. Bara springa såväl som att äta såväl som att tvinga mina goda vänner att hitta över och ta bilder av mig för min blogg som en konstig när mina grannar ifrågasätter “vad fan …”.

Jaja.
Mina senaste videor

Sedan var hon borta – bokrecension
En bra lyssnande – bok samt podcastutvärderingsserie
Sedan var hon borta av Lisa Jewell – erbjuds på Audible, Amazon eller var som helst böcker säljs.

Är “då var hon borta” en bra lyssnande? Här är min recension!

För mycket fler recensioner, länkar såväl som tips inspektera runeatreeat.com

Fler videor

0 sekunder av 4 minuter, 20 sekunder

Bredvid
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

leva
00:00
08:21
04:20

Jag är stolt över att dela denna Stitchfix -utvärdering med dig eftersom jag inte höll allt, jag gillade de tre sakerna jag höll. Det var precis som en stylist som valt dem för mig (hej, poängen med hela saken verkligen fungerade).

Först klänningen jag satte på bäst när jag fick min låda …

Tårta chenille akvarelltryck klänning

Min föredragna del är baksidan. som snittet! Detta gör det utmanande att bära en stropplös behå med den så jag köpte en pinne på behå som den här att bära.

Jag skickade tillbaka dessa två toppar. Den blommiga var så bra flödet och inte härlig alls. Den svarta/vita lagringstanken var såväl svart som vit

Mitt andra föredragna bit från denna månads Stitchfix -sändning var denna tårta Sinah French Terry Ruched Dress.

Detta är det allra bästa eftersom det är mycket bekvämt och smickrande. Jag gillar att min stitchfix -stylist alltid skickar mig något av kroppskonvaran. Konstigt nog är det inte så att jag gillar att bära snäva kläder eller visa mina kurvor men jag har insett att kroppen kramar snittar smickrar min kropp mycket mer än lösa saker.

Jag använde för att avslå för att bära något kropp som kramar eftersom det gjorde mig så självmedveten. Men efter att ha tittat på bilder på mig själv i lösa eller flytande klänningar insåg jag att det fick mig att se tyngre ut. Så nu väljer jag det bara.

Det tredje stycket jag höll var denna fristad spetsdetalj tank. Jag gillar en spetspopp så det här var en mästare hela vägen.

Kolla in de mycket bedårande leopardlägenheterna som jag också använder! De är min nya föredragna sak. Dessa är likadana men inte kikade tån. Dessa har den öppna tån men jag är inte i lika mycket med mönstret.

Jag gillar också att StitchFix skickar mig en följd av e -post efter att jag har fått min låda för att fråga vad jag vill hålla/skicka tillbaka. Jag får så många leveranser (och är så slumpmässiga) att det är enkelt att inte komma ihåg så bra som jag uppskattar att det är så enkelt blåsigt!

Fråga: Vad har du på dig? (Ja, jag säger det helt med en konstig röst också)

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *