Zerona recension, resultat och tankar

för en stund tillbaka nämnde jag att jag gjorde Zerona alias “Laser Lipo”. Jag gjorde 12 sessioner och ville dela mina resultat och tankar om hela processen. Jag vet att hela detta ämne får människor att riled upp eftersom vissa tänker på det i samma läger som plastikkirurgi – men det är det inte. Zerona är inte plastikkirurgi, men för mig mer i linje med en kroppsslagsförfarande. Om det här ämnet buggar, vänligen bara vidarebefordra det här blogginlägget.

Zerona – vad är det?

Zerona kallas ibland laserlipo (förmodligen för försäljningsändamål). Super Nutshell -versionen är – det är en laser som går igenom din hud och riktas mot dina fettceller så att de läcker ut fett och den spolas ut ur kroppen.
Mina senaste videor

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Day 3. Running Journal Check in With Run Eat Repeat

Fler videor

0 sekunder av 51 sekunder

Bredvid
5 minuters körning uppvärmning
05:34

leva
00:00
08:21
00:51

Detta är Zerona -maskinen. Den har fyra armar som riktar röda lasrar på dina problemområden. Detta är bäst för magen och ibland låren eller andra områden med en hög koncentration av fett.

Varför fick jag Zerona

Det är något jag hade tänkt på att göra tidigare och när jag såg mördaren på Groupon hoppade jag på chansen.

Några tankar som gick till att få Zerona:

– Jag springer 40 mil i veckan och har fortfarande mycket fett på låren och bytet. Jag är nere med Big Butts, men låret bugade mig. Jag gör det bästa jag kan för att äta bra och träna men det är precis hur jag är formad.

Ja, själv acceptans är verkligen viktigt för långsiktig lycka och jag är i allmänhet själv accepterande, särskilt med tanke på att jag kommer från en barndom där ingen såg ut som mig (i färg eller storlek).

Jag har en förkärlek för mina “knubbiga lil babyben” (som jag kanske har hänvisat till dem) men jag kör ett ton. Och jag äter precis som mina kamrater med heta kroppar – jag kände att jag borde se mer ut som dem med tanke på mina ansträngningar.

– Jag hade realistiska förväntningar. Jag förväntade mig inte (eller vill) Zerona ändra min kurviga form, men bara ta en tum eller två av låren så att jag kan pressa jeans med lite lättare.

– Jag bor i Orange County så det är helt normalt. Ingen i mitt “riktiga” liv var chockad eller konstig av mig som gjorde detta. Det var verkligen ingen stor sak för någon jag berättade.

– Priset var bra och det finns inga kända biverkningar just nu. Så det värsta som kunde ha hänt var att jag tappade mina pengar och inte fick några resultat.

– Bloggen. Jag insåg att jag skulle behöva dela detta med mina läsare och min enda verkliga rädsla för det var att människor inte förstår att jag är (rättvist) väljusterad och bara vill ha lite liten smal ner på låren.

– Jag gjorde min del genom att träna och äta rätt. Men jag har fortfarande en problemplats som inte försvinner – det är okej. Men om jag kunde fixa det med denna lågriskprocedur, varför inte ge den en virvel?

Zerona -förfarandet

Att få Zerona var faktiskt väldigt avkopplande och trevligt! Den ena nackdelen är att det tar mycket tid. Du måste gå in i cirka 45 minuter varannan dag i cirka två veckor.

Den avkopplande delen är att du bara låg där i ett svagt upplyst rum (platsen jag åkte till hade en uppvärmd säng) i 20 minuter på din främre och 20 minuter på ryggen. Jag somnade på ryggen de flesta sessioner och jag är vanligtvis inte en tupplur så det var riktigt trevligt.

Du ska också dricka mycket vatten för att hjälpa din kropp att spola ut toxinerna. Jag gör det redan så det var enkelt. Och du ska undvika koffein. Jag gjorde inte det.

Zerona resultat

Jag tappade knappt 2 tum från låren. Toppen! Men jag såg också att det verkade göra min celluliter mer uttalad. Det är inte bra. Jag har en kompis som arbetar på ett läkarkontor som erbjuder Zerona och hon bekräftade att det ibland händer. Bua.

Sannerligen kan du inte se resultaten eftersom det bara är en tum eller två i ett litet område. Jag har inte plötsligt mager ben. Jag gick inte ner en storlek. Jag tror att jag känner det lite i mina kläder, men det är inte ens super uppenbart för mig.

Övergripande:

Jag är nöjd med tumresultaten, men inte så mycket med cellulitproblemet. Verkligen ingen mängd löpning skulle ha tagit ner låren och detta var ett bra alternativ för mig. Jag är också glad över att jag gjorde det bara för att det var så avkopplande och ärligt tror jag att det var bra för mig. Jag tenderar att snacks när jag är trött så att katttupplopp tror jag hjälpte till att begränsa snacks. <- Det var en oväntad förmån. Eftersom det är dyrt och resultaten inte är super fantastiska skulle jag föreslå att andra först försöker förlora fettet naturligt via träning och kost (som jag gjorde). Sedan, om du har fett som bara gillar att umgås i ett område i din kropp kan du få en konsultation. Jag har hört att det inte gör fantastiskt på områden med mycket muskler, så om du har ett lager muskler där kan det vara svårt för maskinen att tappa fettet. Se till att du går till en doktor som kommer att vara ärlig och ge dig realistiska förväntningar. Obs: Jag är en vuxen röv (WO) man som bestämde sig för sin egen fria vilja att ge detta ett skott. Jag springer och äter äggvita och inte Keep glass i mitt hus. Men Gud gav mig lite skräp i bagageutrymmet och jag ville hålla det i bagageutrymmet och inte låta den sprida kärleken runt. Jag uppskattar att du inte bedömer mina beslut. Som sagt, om du känner att du vill inte hålla med om det här - jag är öppen för dina tankar. Jag vill bara inte kallas C-ordet. Tack. Fråga: Är du en tupplur person? Är du en Groupon -person? Jag är besatt av Groupons och vill bli en tupplur i Weekend. Skicka mig arbetsboken Spara Delning är omtänksam! Dela med sig Tweet Stift Dela med sig Post Dela med sig

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *