Race-IR & Calorie Counting

Jag körde flexibilitetskörningen halvmaraton för att bli en mycket bättre “ras-ist”. Åh vänta, det verkar verkligen dåligt … min betydelse av “race-ist” är någon som springer i tävlingar av alla typer av storlek. Hur som helst jag registrerar mig för ytterligare en körning i november för att metod mina tävlingsförmågor också. Jag kommer att bli en fantastisk “race-ist” ännu!

Kommer du ihåg när jag bröt en hel flaska tapatio? Tja, jag gick för att ersätta den idag på min lunch såväl som butiken nära mig tar inte med det?!?!
Mina senaste videor

Covid 19 antikroppstest
Jag tog Covid19 -antikroppstestet. Här är exakt hur det gick såväl som resultaten!

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 19 sekunder

Bredvid
High Achiever – Bra lyssnande bokrecension
06:12

leva
00:00
08:21
05:19

Du är inte i “Little Mexico” längre Senorita?

Jag plockade upp några av den här heta såsen för att hälla över mina grönsaker och gillade den (bara inte så mycket)!

Jag hade en PB & J, morötter, broccoli och ett päron. Jag har kommit överens med sanningen att jag gillar PB&J, men jag är också medveten om att det ofta inte håller mig så full som andra lunchalternativ. Brödet har en hunk saknas eftersom jag ofta får slumpmässiga bitar/bitar av saker från kylen – alltså kravet på att platta och sitta ner för att äta !!!

Mitt eftermiddags snacks var såväl yoghurt som granola. Jag är glad att jag börjar gilla yoghurt igen efter att ha varit “över det” ett tag. Konstig.

På vandringshuset trodde jag på vad jag skulle avsluta med min enorma ol -pumpa. Efter 3 mil av övervägande gick jag med en frisk pumpa paj. Jag tittade upp ett recept som referens, men verkligen gjorde det bara när jag gick med. Jag är stolt – det kom bra ut så bra som jag gjorde det själv!

När jag fick hus hade jag en liten skål med spannmål såväl som några druvor. Jag kräver att sitta ner för att äta resten av veckan eftersom jag ätit lite från kylen, men jag blir mycket bättre med att vara medveten om det.

Kalorier behövs dagligen-

Hela anteckningsboken som jag håller med mina äter har fått min hjärna att vara medveten om kalorier lite mycket mer igen. Jag har inte gjort hela kaloriräkningen på länge. Jag använde för att alltid ha min bit knubbiga anteckningsbok med mig såväl som att lägga vad jag åt med uppskattade kalorivanten i den. Det var när jag begränsade mycket. Så jag är ovillig att räkna kalorier. R.D. Jag såg då berättade för mig om jag ville fortsätta den anteckningsbok jag borde åtminstone sluta sätta kalorivanten så bra som jag gjorde. Sedan drog jag helt anteckningsboken tillsammans.

Men jag började nyligen igen så jag kan hålla reda på alla de små skålarna med spannmål samt “blts = bites, slickar, smakar”. Hur som helst, anteckningsboken har mig att tvivla på exakt hur många kalorier jag äter kontra exakt hur många kalorier jag borde äta. Efter en del webbforskningsstudier upptäckte jag ett antal webbplatser som berättar exakt hur många kalorier du borde äta.

Använd inte dessa länkar om det kommer att sätta igång något ogynnsamt för dig, men jag trodde att jag skulle publicera några av de olika webbplatserna som gav mig olika kalorirekommendationer beroende på vikt, höjd, ålder samt aktivitetsnivå …

Från Cornell – basala energiförbrukning (bäst för sjuka människor) 1831 kalorier, frågade inte aktivitetsnivå

Harris Benedict -kalkylatorn (från en viktlyftwebbplats, men denna formel används ofta såväl som accepterad) 1757 för Sedetary, 2270 för måttligt aktiv

BMR = basal metabolisk hastighet, detta är mängden kalorier du skulle tappa om du stannade i sängen hela dagen. När du har detta nummer multiplicerar du med din aktivitetsnivå.

Min BMR (enligt den här webbplatsen) är 1464. Sedan multiplicerar jag den enligt min aktivitetsnivå (låt oss ange lätt aktiv) såväl som mina kaloribehov är 2013.

Planering framåt – I går kväll gjorde jag rostade rosenkål efter middagen. De tar ofta längre tid än min aptit kommer att vänta (eller längre än mina andra rätter). Så jag gjorde dem i går kväll för att glädja mig till kvällens middag (med falafel).

Efter att ha polerat av en bit eller två av pumpa kakan kom jag ihåg att jag köpte godismajs idag! Jag fick mig att vänta till oktober för att verkligen köpa den (jag hörde sirenens melodi i september). Ben gillar också sakerna, så det gör det bra att jag inte kommer att äta allt själv?

Observera – Candy Corn Calories – 20 stycken för 140 kalorier. Det väsentliga är verkligen att räkna dem och inte bara få handfull varje gång från skålen! Se dig senare alligatorer?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt Reading Updates

Marathon Training Week 4 Running, Eating samt Reading Updates

Marathon Training Week 4. Disney World Dopey Svårighetsutbildningsuppdatering. Matdagbok samt böcker att lyssna på när du kör

Spannmålsmjölksmoothie

Spannmålsmjölksmoothie

Exakt hur man gör spannmålsmjölk samt recept med lätt spannmålsmjölk. Enkelt välsmakande spannmålsmjölkrecept med äkta Kalifornien MI

Exakt hur man använder Run / Walk -tekniken för långa körningar

Exakt hur man använder Run / Walk -tekniken för långa körningar

Exakt hur man använder Run/Walk -tekniken för maratonträning på lång sikt. Trick till halvmaraton samt full träning. Varför springa/gå m

de allra bästa bekräftelserna för löpare

de allra bästa bekräftelserna för löpare

Här är en lista med 51 positiva bekräftelser för löpare. Jag diskuterade dessa på Instagram idag eftersom du kanske inte känner igen

Exakt hur man stoppar en dålig praxishack – 126

Exakt hur man stoppar en dålig praxishack – 126

Teknik för att sluta äta, binge äta eller en dålig vana. det allra bästa intuitiva matförslaget för att hjälpa dig att dike dietplanen a

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Anledningar till att människor kör mot skäl till att jag kör

Roliga löpande memes för varför människor springer. Kör Disney Training Update. Kör påminnelser om grannskapet och

⚡ av Shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *