Drick i helgen

Idag tog Ben och jag bara tid att sparka tillbaka och umgås. Jag kommer att vara borta nästa helg så vi ville bara njuta av varandra idag?

Som ni vet är jag stor på alla drycker – vatten, seltzer, diet soda, vodka …
Mina senaste videor

Jag fick ett covid-19-test
Att få ett Coronavirus -test – hur det fungerar, hur det känns, min erfarenhet och mer. Jag fick standardtestet och Ben fick det snabba testet Covid-19.

Fler videor

0 sekunder av 5 minuter, 16 sekunder

Bredvid
High Achiever – Good Listen Book Review
06:12

leva
00:00
08:21
05:16

Tja, när Pom Ferrific brukade skicka mig lite juice hoppade jag på den. Jag försöker normalt hålla mig borta från juice (även om jag ofta stjäl slurs av Ben) eftersom jag hellre skulle äta frukten. Men – jag gillar granatäpplejuice till pom arils!

Så jag var väldigt extatisk för att få tag på dessa söta små flaskor.

Jag kombinerade pom fantastiskt med seltzer för att göra en läcker “hålig svans”. Av någon anledning är denna kombination också en stor törstkylare.

Dagens frukost var en fest för ögonen och munnen. Fransk toast med kanel russinbröd, toppat med lönnsirap. Jum! Lunch var i allmänhet rester från kvällens middag – kinesisk mat? Och jag gjorde lite löpband för att träna.

I dagens mest spännande händelse slog vi upp Target och identifierade en skakvikt – till vilken Ben gjorde flera felaktiga kommentarer om. Ingen kommentar. *Att varna länken till deras webbplats är precis som en infomercial.

Nu måste jag avsluta mitt HTML -projekt så att jag äntligen kan studera för den personliga utbildningscertifieringen!

Vi ses imorgon ?

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *