Är i form män som drar fler vyer än jacked bodybuilders?

av Christian Duque

Sociala medier handlar om en framträdande efterfrågan. Om du någonsin tittar på vad som trender eller vad som blir viralt, finns det verkligen inget rim eller anledning till det. Reklamguruer försöker ständigt ta reda på nästa enorma sak. Kommer det att vara en frisyr, en plaggstil eller lingo? Kommer nästa enorma sak att vara geografisk (östkusten mot västkusten, i staden eller ute i pinnarna). Att lägga ut fantastiskt material och stanna på topp, är snarare en skrämmande uppgift. Det är troligt varför omsättningen i denna arbetslinje är så hög.

För påverkare handlar det om åsikter, gillar, kommentarer och prenumerationer. För företag går det mycket djupare än det eftersom för att företag ska lyckas – de måste producera inkomst. Att betala ut enorma sponsring måste ha en mycket högre avkastning. När det inte gör det tappas idrottare och/eller affärsveck. När det gäller sociala medier har de viktigaste plattformarna producerat en serie bågar som de förväntar sig att påverkare ska kunna hoppa igenom. Deras resonemang är att om de kommer att erbjuda annonsområde till företag vill de se till att de får så mycket legitim webbtrafik som möjligt. De kommer inte att göra det möjligt för en wannabe -stjärna att köpa sina följande, paddar deras antal och öka till toppen av sina webbplatser, precis som det. De vill se till att påverkare får äkta människor ombord, surfar med sina appar och kostar så mycket tid på dem som möjligt. Med detta i åtanke strålar de verkligt enorma stjärnorna på den fysiska fitnessmarknaden oavsett vad. Det här är människor som inte bara är stora, på State Instagram eller Facebook; Snarare är de enorma på Instagram, Facebook, Twitter, Twitch, Reddit osv. Deras inlägg blir galna kärlek, deras följare går med taket, liksom vad de säger, betyder något. Om en stor fysisk fitnessinflytare skär upp sin skjorta (t.ex. Dana Linn Bailey, Andy Haman), ser du plötsligt ett hav av människor som gör exakt samma vid stora expon. Det är kraften som de äkta påverkarna har.

För cirka 15-20 år sedan dominerade killar som Nasser El Sonbaty, Markus Ruhl, liksom Ronnie Coleman,. Människor från hela världen såg sin freakish styrka, täta muskler, liksom ingen håller utesluten strategi för träning. De kunde inte få nog. Du hade Ronnie squatting 800, drog 800, samt benen pressade 2 300 kg som det var kakan. Detta var en tid då ingen oroade sig för falska vikter och kroppsbyggare tänkte inte på att vara ganska pojkar. Idag har många av de största stjärnorna manicured händer, slitens designertrådar, liksom deras hår verkar som om de är på väg mot ett gjutning. Men då hade ni killar som Branch Warren samt Joj -träning i den svällande varma från Paris Saint-Germain Tröja Metroflex Fitness Center i Arlington, TX. Det var ingenting Sheik om den platsen. Det var varmt, det var hardcore, liksom människor som åkte dit, ville bli jackade.

Under de närmaste åren skulle andra anmärkningar som Derek Anthony, Mike O’Hearn, såväl som i slutändan rika Piana, dyka upp och också få en stor del av intresset på sociala medier, förutom videodelningssidor, som YouTube. Människor drogs till muskelmassan såväl som hardcore -naturen var kanske den största motivationen för dem att befria sig från dåliga ätval, inaktivitet och till och med depression. Folk såg dessa större karaktärer än livet såväl som de ville efterlikna dem. De flesta skulle Flamengo Tröja aldrig komma till denna nivå, men det var verkligen inte poängen. Det var motivationen som var magi; Det var motivationen som fick dem att köpa tidningarna, köpa tilläggen och åtminstone försöka. Men tiderna har förändrats. Medan freaky killar alltid kommer att få lite uppmärksamhet, befaller de inte längre publiken de gjorde, för bara 5-10 år sedan.

Det finns ett växande mönster av manliga fysiska kondition påverkare som inte ser ut som de tidigare nämnda Jacked Bodybuilders. De har inte täta muskler, de rör sig inte enorma vikter, liksom de definitivt inte grymt så bra som stönar i gymmet. De bär $ 1000 jeans, designerskor, helvete, till och med deras vanliga vita tees kan kostnaden upp till $ 300. De bär en kostsam köln, sportsmodesmycken i gymmet, liksom kanske till och med går in med solglasögon. För många av oss över 40 ser dessa karaktärer troligen ut som douches; De representerar emellertid framtiden för mainstream fitness. Många av dessa killar är också metod för att till och med prova på mäns fysik. De förstår exakt hur man lyfter såväl som de förstår exakt hur de äter, men de medvetet går efter surfartypen. Fitness Center är en av många platser som de visar upp sitt utseende, men deras resor kretsar inte kring det. De tävlar inte, de presenterar inte, lika bra som de definitivt inte vill se skrämmande ut. De kan skrämma i andra reglarDS, som att bara interagera med sina klickar och bara prata med människor som de ser som på sin nivå, men när det gäller deras fysik, vill de bara se smala ut, med lite muskelmassa här såväl som där.

Intressant nog landar många killar med denna pseudo-fitness-utseende stora modellering av spelningar. De kastas för tilläggsverksamhetsannonser, anställda för att arbeta bås vid packade expon, liksom deras följningar sprider sig som löpeld. De predikar inte högt proteinintag, träning till misslyckande eller tar handfulla piller och/eller blandningspulver. De håller det extremt grundläggande. De flesta av dessa unga katter kommer att ta en pre-workout, kanske lite kreatin, samt potentiellt en proteinskakning. De håller det extremt minimalt, men de förstår också exakt hur de ska erbjuda när de måste.

Det som också har hänt, till stor del från deras publik, är ett allmänt avslag på kroppsbyggaren. Ta till exempel Iron Guy Magazine. Vid en tidpunkt var det lika enormt såväl som framträdande som flex, muskelmassmag och muskelutveckling. Från de senaste åren täckte det mindre såväl som mindre kroppsbyggande. Idag är det 100% A i form av män. Till och med mäns kropp blir snubbad. Att hålla detta sagt, kan många föreslå att denna nya våg av fysisk fitnessinflytare inte riktigt hör hemma i den fysiska fitnessindustrin. Jag menar, de flesta killar som exploderar på scenen just nu, ser mer ut som löpare än lyftare, men det är utseendet som får alla träffar, enorma sponsringar och kärlek på socialt nätverk.

Vad menar jag dock med socialt nätverk kärlek? Det är ganska mycket förutsatt att när sociala nätverksplattformar inte tror dig i form i deras miljö, kommer de att börja begränsa exakt hur såväl som när du publicerar, ditt material kommer att flaggas mer, liksom i vissa fall , dina kanaler såväl som sidor kommer att dras ner. När någon typ av dessa beklagliga verkligheter inträffar är det inte mycket du kan utföra när det gäller attraktivt beslutet. Om Twitter kan starta en sittande amerikansk president, tror du ärligt att en kroppsbyggare kommer att få någon att ge dem tiden på dagen?

Många av dessa plattformar är inte heller förtjust i kroppsbyggande sedan de ogynnsamma konnotationer filmkritikerna Valencia Tröja av sporten har använt för åldrar för att förstöra den. Inte alla kroppsbyggare missbrukar PEDS, inte alla kroppsbyggare leder hänsynslösa livsstilar, liksom många kroppsbyggare är verkligen extremt informerade om ämnen som näring, utbildning och tillskott. Ändå är det de höga filmkritikerna som hanterar för att svänga riktningen på sociala nätverksplattformar. På baksidan får den ganska pojken, något muskulösa, designtyper ett gratispass. De ser så naturliga ut, vissa kan implicera dem för att inte ens lyfta. Förutom att det kan skada dem med hardcore muskelmassahuvuden, ger det dem carte blanche på extremt interaktiva plattformar där de delegeras gör, i princip vad de vill. De kan växa enorma följningar, medan de aldrig censureras eller straffas. Det är kanske därför, det verkar som om designtyper i form får mer intresse än Jacked Bodybuilders i hela nätet.

Vad tar du? Vilken kropp gillar du mer och är ganska pojkar framtiden för fitness?

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *