Är jag udda eller är Ralphs person konstig?

Hallå! Exakt hur mår du? De charmiga människorna på Nathan tillhandahåller en rer besökare min favorit löpande handhållna vattenflaska och bälte för alla dina sommartid. Ange längst ner i detta inlägg! Men låt oss först prata och äta och allt det där.

Okej, det finns en hel del slumpmässighet idag. Jag antar att det är exakt hur det är varje dag. Jag är utnyttjad till det.
Mina senaste videor

Lär dig av en dålig körning
Dåliga körningar inträffar – här är exakt hur jag flyttade förbi det och upptäckte från min nästa körning. idé att hjälpa dig att bli en bättre löpare genom att vara en neutral åskådare av dina träningspass.

Fler videor

0 sekunder av 3 minuter, 48 sekunder

Bredvid
4 minuters underkroppsträning för löpare
04:49

leva
00:00
08:21
03:48

Jag åkte till Ralphs tidigare för några nödvändigheter (läs som: Seltzer, Sriracha, cashewnötter och vad jag än slumpmässigt kastar in).

Sa jag er att jag har en vän som arbetar på Ralphs?

Ja.

En gång gick en av arbetarna lika mycket som jag och sa: ”Jag ser att du springer på vägen varje dag. Jag online i lägenheterna ideal bredvid det. ”

Jag trodde inte riktigt att det var en stor sak, men var lite generad med tanke på att jag inte är en extremt attraktiv löpare och alltid blåser näsan i min tee-skjorta och tar extremt höga telefonsamtal i mitten av körningen.

Lyckligtvis har det att vara en bloggförfattare så länge dödat någon stolthet jag hade och jag är typ av bra med att se ut som en booger som hanterade Real Sociedad Tröja Weirdo.

Men nästa gång jag såg honom var han som “Hur var din körning idag?”

Det här är ett problem.

Men troligen inte av den anledningen du tror.

Om du frågar mig om att springa kommer jag entusiastiskt att prata om det. Um, min heltidsuppgift kan tänkas på en “löpande matblogger” (beroende på dagen) så jag gillar verkligen att prata om att springa och äta och allt det innebär. Få mig i en matsbutik, prata om att springa så kommer jag aldrig att sluta!

Historiens moral: Om du ger en mus en kaka kommer han att vilja ha ett glas mjölk. Om du frågar en monikan om att springa kommer hon att prata om att springa även om du bara gjorde det för att vara bra och inte riktigt bryr dig om att springa nu är du fast i en konversation med en extremt hög mexikansk som gillar maraton och glass .

På tal om udda saker i butiken …

Varför skapade Fage alla dessa nya smakfulla smaker av yoghurt? Det var en med tomat eller något häromdagen som var på godkännande. Vi får det, yoghurt är elegant och Medelhavet och som ett resultat friskt. Men jag är varken elegant eller Medelhavet så jag vill inte prova det.

Jag tog tag i en av dem med chokladchips. Det var fantastiskt.

Jag såg också en indikation i butiken för mjölk men det spelade av den nuvarande webbmatbesattheten = elegant rostat bröd.

Och en av de som presenterades verkade som om den var PB med bacon. Har du provat den här kombinationen ?? Jag ska prova det imorgon !!

Nathan Sports Hydration Bottle Giveaway

Jag gillar handhållna vattenflaskor över midsektionspaket eller kamelstil för maratonträning. Jag förstår att de inte har så mycket vatten, men de studsar inte och det verkar bara mycket lättare att dricka när du är på språng. Jag har provat så massor av olika vattenflaskor och bränslebälten och förpackningar tidigare men så småningom gillar jag den här:

Jag har också grävt Nathan -sportbältet för att hålla min telefon. Det studsar inte och är lätt att bära och tvätta (men jag tvättar inte det så ofta bara när det stinker också dåligt).

Jag har använt en svart och Mr. Nathan (eller är det hans förnamn?) Skickade mig en rosa. Detta gjorde mig så glad. Det är lite saker

De charmiga människorna på Nathan Sports tillhandahåller en rer besökare ett löpande bälte och vattenflaska. Om du inte är bekant med dessa löpningsbehov kan detta förändra ditt liv! (Ange nedan för att vinna.)

Också … Jag såg denna uppmuntran på min körning och ville dela.

Är det olyckligt om jag komponerar min egen uppmuntran i krita på mina löpande rutter ??

För att ange: Lämna en kommentar till det här inlägget.

Tävlingen är tillgänglig för invånare i USA och Kanada. stänger lördag vid midnatt.

Du får Arsenal FC Tröja välja färgen om du vinner – den finns i fyra olika färger – svart, rosa, blå och grå.

Vinnare får ett hastighetsskott plus isolerad handhållen hydratiseringsflaska och ett hipster -midsektionsbälte.

Fråga: Är det typiskt för människor att säga att de ser dig springa?

Är det typiskt för dig att hoppa in i en konversation med dem om din träning, bränsle, favoritstrumpor, allt annat …

Obs: Pris och prover tillhandahålls av Nathan Sports. Alla åsikter är mina egna.

Skicka mig arbetsboken

Spara

Delning är omtänksam!

Dela med sigTweet

Stift

Dela med sig

Post

Dela med sig

Fortsätt välja dessa:

Mina favoritkörande leggings och capris

Mina favoritkörande leggings och capris

Jag är extatisk att dela min favoritkörning capris och leggings eftersom denna utrustning är mycket mer ekonomisk än en hel del av mina andra

Summertime-löpning måste ha-finaste växeln från topp till SS Lazio Tröja tår!

Summertime-löpning måste ha-finaste växeln från topp till tår!

Summertime Running Behov to Haves – Här är min lista över de allra bästa utrustningen, kläder, skor, bränslebälten, sunblock och mycket mer för R

Resa Jane -utvärdering för löpare

Resa Jane -utvärdering för löpare

Resa Jane -utvärdering för löpare. Jag försökte det och delar tips! Lätt att använda bärbar urinalväska som är engångsbruk. Badr

Kör njut av band, gamla marinträningsutrustning och mycket fler frågor

Kör njut av band, gamla marinträningsutrustning och mycket fler frågor

Jag svarar på dina bekymmer från rutan @RuneatReat Instagram! Vi täcker löpande ämnen som exakt hur man förbereder

Torr schampo, tarmhälsa, springa i Kanada och mycket mer oro från IG -berättelser

Torr schampo, tarmhälsa, springa i Kanada och mycket mer oro från IG -berättelser

Hallå! Jag svarar på dina bekymmer från Instagram om löpning, ätande, charm och tarmhälsa och wellness – vilken blandning av ämnen vi c

Kör på Marco Island Florida 2021

Kör på Marco Island Florida 2021

Var man ska springa på Marco Island Florida. Kör idéer för resor och sommartid strandresor. Florida Run Blogg och

⚡ av Shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *