Enkel frukostpotatisrecept för löpare – i den tröga spisen

Hej! Vill du åka på en resa med mig?

Inte en resa där jag faller … Jag gör det tillräckligt på egen hand.
Mina senaste videor

Vad jag äter på en dag – Runner Edition
Vad jag åt på en dag. Matdagbok från en löpare som för närvarande inte tränar för ett maraton eller halvmaraton. Frukost, lunch, middag samt snacks plus tips.

Fler videor

0 sekunder av 14 minuter, 26 sekunder

Bredvid
Jag fick ett covid-19-test
05:16

leva
00:00
08:21
14:26

Nope. Det här är en resa ner minnesfältet … kom! Jag tar med snacks! (Tja, jag tar med ett recept så bra som vi kan få snacks på vägen.)

I 4: e klass hade jag en enorm uppgift om ”min föredragna mat”. Hela klassen var tvungen att göra en rapport, affischtavla Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja och presentation framför klassen. Presentationerna tog så lång tid att jag tänker på att vi åtnjöt dem under ett antal dagar.

Jag förstod ganska snabbt vilken mat jag skulle välja. Jag önskade något jag verkligen gillade att äta, som kan göras olika metoder och skulle ge en fascinerande presentation. Medan andra ungdomar i min klass valde glass eller deras mammas mac ‘n ost … valde jag … potatis.

Ja.

Min allra första trodde var – pommes frites! Förutom då började jag tro på alla andra metoder du kan äta potatis … Mashed potatis, potatistacos (en av mina gram specialiteter), chips, potatissallad …

Jag brydde mig inte om att de på samma sätt är en utmärkt källa till kolhydrater för att bränsle rinnande – det var långt innan jag någonsin trodde på att springa! Men jag tror att det är en rolig Lil -sanning med tanke på att jag fortfarande gillar dem idag.

Och nu känner jag mig ännu mycket bättre med att äta dem eftersom potatis är en utmärkt källa till kolhydrater, C -vitamin och järn. Plus – de är en obearbetad metod för att driva upp som fungerar för människor som är gluten gratis också! Bom.

Eftersom jag tillbringar mycket av min tid på att springa eller äta vill jag inte använda den tiden matlagning så jag kastade ihop ett recept med min crockpot. Detta är ett oerhört enkelt recept för frukostpotatis men du kan verkligen njuta av dem när som helst! Testa det den här veckan under din måltid för måltid eller innan du går Kashima Antlers Tröja ut på lång sikt. Koppla sedan ihop det med några ägg för Schalke 04 Tröja protein såväl som du har en grundläggande såväl som välsmakande re-bränsle.

Detta otroligt enkla potatisrecept produceras i samarbete med Potatis USA. Upptäck om potatis såväl som atletisk prestanda här!

Frukostpotatis i det tröga spisreceptet

Ingredienser:

3 kg. röda potatisar

4 paprika

1 lök

4 tb. olivolja

1/4 kopp persilja

1/3 kopp parmesanost (valfritt)

salt, peppar, vitlökspulver, italiensk smaksättning

Vägbeskrivning: Tvätta, hacka potatis i 1 – 2 tum bitar. Hacka paprika såväl som lök.

Placera dem i en enorm skål samt kasta med 2 TB. olivolja såväl som säsongen efter smak. Jag lade till en hel del vitlök såväl som italiensk smaksättning eftersom jag gillar det!

Spraya trög spis med non-stick spray samt häll potatisblandning. Koka på högt i 2 till 3 timmar, rör om ibland för jämn matlagning (jag rörde dem var 30: e minut). Matlagningstid beror på exakt hur enorm du klipper potatisarna.

Kontrollera att de har gjort innan de stänger av trög spis. Tillsätt salt såväl som peppar efter behov såväl som topp med persilja. Njut av!

Denna potatismåltid kan kopplas ihop med ägg för en enkel frukost efter körning. Kombinationen av kolhydrater såväl som protein är en utmärkt metod för att tanka. Många sportdietister föreslår att du äter inom 30 minuter efter träning. Så du kan göra dessa dagen innan eller (om det fungerar med ditt körschema) allra första på morgonen innan du går ut!

FRÅGA: Har du en annorlunda än normal frukost efter en lång körning?

RER: Jag gör det! Jag vill normalt ha något smakfullt och salt.

Obs: Denna publicering är skriven i samarbete med Potatis USA. Alla åsikter är mina egna och i ingen metod visar mina sponsorer.

Missa inte det!

Få den nuvarande försäljningen, podcast, recept samt mycket mer direkt till din e -post!

bom! Du är med.
Kontrollera nu din e -post för att verifiera ditt prenumeration.
Vi pratar snart?

Det fanns ett fel som skickade in ditt prenumeration. Var god försök igen.

Förnamn

E-postadress

Vi använder detta fält för att hitta skräppostbots. Om du fyller detta kommer du att märkas som en spammare.

Prenumerera

Vi skickar inte skräppost. Avsluta prenumerationen när som helst.
Drivs av ConvertKit

52Save

Delning är omtänksam!

52
Stift

Dela med sig

TweET

Dela med sig

Post

Dela med sig

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *